Door verder te browsen op https://actie.nederlandplantbomen.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Team Dennis

door Nederland Plant Bomen

€ 5,575.77

Project
afgelopen

62

donateurs

Doneren!

Jouw teampagina

Deel deze teampagina

Mijn team
Donateurs
Mijn nieuwsberichten
Reacties

"De natuur speelt een grote rol in mijn leven. Als kind hield ik ervan om met mijn ouders op pad te gaan, in de duinen te spelen en in bomen te klimmen. Als je ziet hoe hard het op sommige plekken in de wereld kan gaan wat betreft ontbossing, dan mogen we blij zijn met zoveel prachtige bomen in ons kleine landje. Bomen zijn letterlijk de zuurstof in ons leven en ze staan voor mij symbool voor vrijheid! 🌲 🌳"

Alles bekijken

02/03/2021

Donaties Tikkie Middag 2 maart 2021 (Buitenfonds)

€ 15

Tikkie-donaties in de middag van 2 maart 2021

02/03/2021

Donaties Tikkie Ochtend 2 maart 2021 (Buitenfonds)

€ 18

Tikkie-donaties in de ochtend van 2 maart 2021
Alles bekijken

Voeg een reactie toe

  • Dennis begint te wenen - 14/03/2021

    Team Jesse sws
  • iemand lol - 13/03/2021

    #teamjesse
  • Eeeeeyuuuu - 13/03/2021

    Vhsaaaaa
Alles bekijken

Wil jij ook meer bos in Nederland? Mensen komen naar het bos om bijvoorbeeld te luisteren naar de vogels en de hond uit te laten. Kinderen kunnen vrolijk spelen in de speelbossen. In november 2020 start De Evangelische Omroep (EO) de campagne Nederland plant bomen. Met die bomen worden in de twaalf provincies nieuwe bossen aangelegd. Jij kunt helpen door een of meerdere bomen te doneren voor nieuw bos in Nederland. Voor € 7,50 per boom plant Staatsbosbeheer uit jouw naam de boom in een van de bossen. Doe je mee? Doneer dan nu!

De bomen in deze bossen dragen niet alleen bij aan de biodiversiteit. Ze halen ook CO2 uit de lucht en zetten die om in zuurstof en biomassa (zoals hout, blad en wortels). De zuurstof geven ze af aan de lucht. Een gemiddelde boom slaat circa 20 kilo CO2 per jaar op. Dat is een belangrijke bijdrage aan het reduceren van de CO2 in de atmosfeer en het verminderen van de opwarming van de aarde.
 
Help mee om meer bossen aan te leggen in Nederland en doneer voor de aanplant van nieuwe bomen in Nederland. Wil je meer weten over de campagne? Klik hier voor de website of klik hier voor instagram.